Gratis golfinitiatie bij International Golf Maastricht

Leer de beginselen van de sport

Donderdag 9 april 2015

Of u nu man, vrouw, jong, oud, groot of klein bent; golf is voor iedereen. Helaas is de sport niet in één dag te leren, daar is tijd voor nodig. Bovendien is al het begin moeilijk.

Iedereen kan echter golf leren spelen. Als u het eenmaal onder de knie heeft, verleert u het nooit meer net zoals fietsen, dat in het begin ook moeilijk is. International Golf Maastricht heeft nu een leuke actie om het begin iets makkelijker te maken. Zondag 19 april organiseert de club een gratis golfinitiatie. Er zijn die dag drie sessies van twee uur die u kunt volgen. Kies voor Golf Club Lanaken en schrijf u tijdig in via www.starttogolf.be.

Dit is uw kans wanneer u altijd al heeft willen leren golfen! Kijk voor meer informatie op de website van International Golf Maastricht. 

Lees ook