Sneak peek 05-04

Arts and Heritage Tour UM

Zondag 5 april 2015

Verborgen cultuurschatten van Maastricht

Maastricht herbergt een groot aantal monumentale panden. Een aanzienlijk deel daarvan is in bezit van de Universiteit Maastricht. Haar faculteiten zijn onder meer gevestigd in voormalige kloosters, stadspaleizen, justitiële inrichtingen en zelfs een gevangenis.

Om bewonderaars van de eeuwenoude architectuur een kans te bieden ook eens áchter deze façades te kijken, heeft de kunst- en erfgoed-commissie van de UM een bijzondere wandeling samengesteld: de Arts & Heritage Tour

Impressie Depot Jezuïetencollectie

 

Lees meer over dit artikel in editie 2 van Chapeau!

Wilt u Chapeau Magazine iedere twee maanden ontvangen om meer reportages te zien,  word abonnee!

De losse Verkooppunten vindt u  hier.

U Kunt Chapeau Magazine also lezen op de Ipad.

Lees ook