'You Never Walk Alone'

Schoonbrood Art presenteert exclusieve Art Shoes collectie

Auteur: Elise Crutzen
Maandag 13 april 2015


Zin in echt unieke schoenen? Schoonbrood Art presenteerde vandaag in samenwerking met Brekelmans Schoenen, razend-artistieke, verfijnde herenschoenen. De expressieve exemplaren werden geproduceerd door Kops Handgemaakte Schoenen en het kleurrijke jasje komt van de hand van - ja, wie ook anders-, Robert Jan van Melle. Inderdaad: hij die al eerder de solartram een flinke kleuroptater gaf.

Het team presenteerde vier modellen: 'Maastricht Europa', 'Tango', 'I Love Shoes' en 'Birds', geprint in vrijwel alle kleuren van de regenboog. Brekelmans Schoenen zal de chef d'oevres gaan verkopen. Wie binnenloopt zal uitgebreid advies krijgen. Tevens bestaat er de mogelijkheid om de modellen verder te personaliseren. En als eenmaal de kleur, garen, veters, prints en leersoorten gekozen zijn, dan resten nog het uitzoeken van de zolen en het toevoegen van - zoals dat betaamt bij een kunsstuk - je handtekening. 

Wat je ervoor geeft: 425 euro. Maar de echte kunst-, mode- en schoen-connaisseurs onder ons weten dat dát een habbekrats is voor zulke limited editions als deze.

Kijk voor meer informatie op www.schoonbroodart.eu of hier voor een beknopte videoreportage op 1Limburg.

 

 

Lees ook