Preview TEFAF online

Impressie van TEFAF preview

Maandag 16 maart 2015


Dé VIP-party van Nederland, de preview van TEFAF Maastricht. Ruim tienduizend genodigden, vooral veel buitenlanders, kwamen naar MECC Maastricht om alvast een kijkje te nemen op de belangrijkste kunstbeurs ter wereld. Ze kwamen met privé jets, Bentley’s en andere fraaie vervoermiddelen.

Ze werden getrakteerd op 150.000 gerechtjes door Maison van den Boer, op 2.000 flessen Champagne (Bollinger) en vele flessen witte en rode wijn.

Veel bekende Nederlanders, maar zeker ook veel miljonairs en zelfs miljardairs uit bijvoorbeeld de Verenigde Staten. In de stand van het Rijksmuseum was traditiegetrouw prinses Marilène van de partij, samen met haar man prins Maurits.

Koningin Maxima maakte er een vrije vrijdagmiddag van om ‘incognito’ naar de beurs. Dat lukt met haar bekende verschijning nooit helemaal, maar zij kon toch ongestoord naar een aantal stands, waaronder de Argentijnse kunsthandelaren Eguiguren, die zij een aantal jaar geleden ook al bezocht op de beurs.  Fotografen en camera’s werden discreet op een afstand gehouden door de organisatie. 

Foto's: Frits Widdershoven

Lees ook