Online favourites 27-03

Au Four

Vrijdag 27 maart 2015


Iedere week zet Chapeau een merk in het zonnetje. Deze week straalt Au Four in ‘Online Favourites’.

Au Four bestaat dit jaar 10 jaar en dit wordt gevierd met onder andere een totaal vernieuwde greeploze keukencollectie. Vanaf nu kunt u deze collectie bewonderen in de showroom van Au Four in Hoensbroek.

In het assortiment zijn de laatste trends op keukengebied zichtbaar met een aantal unieke Au Four kenmerken. Deze vernieuwde collectie is uniek, omdat er nog meer mogelijkheden zijn wat betreft kleur en materiaal gebruik. Absoluut de moeite waard en nergens anders op zo’n manier te bewonderen.    

De foto’s zijn een voorproefje van wat u zoal kunt verwachten. Een aantal prachtige greeploze keukens. Au Four kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden voor uw keukenruimte.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Ga dan naar de website www.aufour.nl.

   

Lees ook