Online favourites 25-03

MarcCain Maastricht

Woensdag 25 maart 2015


Iedere week geeft Chapeau een merk extra aandacht via ‘Online favourites’. Deze week: MarcCain Maastricht!

 

MarcCain Maastricht is een leuke zaak voor de modebewuste vrouw. Hier vindt u veelal kleurrijke kleding met herkenbare maar toch originele look. Een ruime keuze, goede sfeer en behulpzame medewerkers maken winkelen bij MarcCain Maastricht een prettige ervaring.

De nieuwe collectie is een optimistische en elegante mix van gesofisticeerde kleding, voor zowel dag als nacht, kantoor en vrije tijd. Een duidelijke verwijzing naar de hedendaagse, drukbezette vrouw die ondanks haar drukke baan en aandacht voor het gezin, er toch nog stijlvol uit wil zien. Inspirerend. Dat smaakt naar meer…

Bent u benieuwd naar de collectie? Bezoek de winkel op de Plankstraat 23 in Maastricht of ga naar de website www.marc-cain.com.

Fotograaf: Frits Widdershoven

Lees ook