Online favourites 16-03

Lena Berens

Maandag 16 maart 2015


Simpel, elegant, modern en liefde voor details; de elementen die de collectie omschrijven van het Maastrichtse modelabel LB Lena Berens. Elk kledingstuk is met de hand genaaid, en in combinatie met het tijdloze design, straalt ieder stuk subtiliteit uit.

Berens’ aandacht voor detail in onmiskenbaar. Elk kledingstuk is uniek, en een goed doordachte selectie aan materialen geeft de collectie haar eigen identiteit.

Lena Berens was, na het behalen van haar diploma als modeontwerpster, verbaast over hoe moeilijk het was om simpele en toch elegante kleding te vinden. Naar aanleiding daarvan is zij haar eigen label begonnen.

Elke collectie van Lena Berens wordt exclusief gemaakt in haar studio in Maastricht.

Wilt u meer weten over het modelabel? Klik dan hier voor de website.

Lees ook