Online favourites 10-03

Henri Stijnen 'Juweliers Diamantairs'

Dinsdag 10 maart 2015


Deze week is het juweliershuis Henri Stijnen in Sittard Chapeaus favourite!

Het in 1948 opgerichte juweliershuis Stijnen heeft zich in ruim een halve eeuw tijd ontwikkeld tot een van de meest exclusieve juweliers in Nederland. Door de originele juwelen uit eigen atelier, de ‘Private Collection by Henri Stijnen’, en door de langdurige samenwerking met internationaal gerenommeerde horlogemerken en juwelenfabrikanten weet Stijnen exclusiviteit te garanderen.

Uitzonderlijk is ook de Chopard-Corner, waarmee het juwelenhuis de enige is in heel Zuid-Nederland. In deze hoek vindt u een grote selectie van de Chopard collectie, zoals horloges, juwelen, scarves, brillen en servieswerk.

Kijk hier voor meer informatie. 

Lees ook

 • Graessli

  Grässli

  Maandag 9 maart

  Handmade Swiss Furniture

 • Makelaarsportal 10-03

  Makelaarsportal 10-03

  Dinsdag 10 maart

  Koopwoning | Tongerseweg 9B, 6211LT, Maastricht, Nederland | €725.000

 • TEFAF TV News 1

  Dinsdag 10 maart

  Dagelijks nieuws van de TEFAF