Nexu, het afterwork evenement!

Vanavond in Lanaken

Vrijdag 6 maart 2015

Nexu Afterwork, het afterworkconcept dat Khalid Kass en Stefan Frissen organiseren, is in een nieuw kleedje gestoken en zal voortaan 1 keer per maand op vrijdagavond plaatsvinden. 

 

Vanavond is uw kans om hierbij te zijn, Chapeau mag namelijk last minute 2x2 kaarten weggeven! Heeft u hier interesse naar? Stuur een mailtje voor 13.00 naar marketing@chapeaumagazine.com.

Club Sophia’s in Lanaken is het decor voor dit event. “De nadruk ligt op het zakelijke karakter, waarbij bedrijven met hun personeel, klanten en andere zakenrelaties op een feestelijke manier het weekend kunnen inzetten,” zegt Khalid Kass. “Ondernemersclubs, grote bedrijven uit de regio, maar ook KMO’s zijn op zoek naar informele ontmoetingsmomenten. Zelfs vanuit Nederland is er veel interesse. Een vrijdag is daarbij ideaal, omdat er dan niet naar het uur moet gekeken worden. Bij mijn weten is Nexu Afterwork het enige in deze soort dat op vrijdagavond plaatsvindt.”

Het concept bestaat uit een zachte aanloop, waarbij alle gasten vanaf 19 uur worden uitgenodigd voor het buffet. “Daarna nemen DJ en entertainers het over,” vult Stefan Frissen aan. “Een ideale start van het weekend en een mooie basis om nieuwe zakelijke contacten te leggen.”

Om u een kleine indruk te geven wat u niet wilt missen, hieruit bestaat onder andere het buffet 6 maart!

  • Zalm “Belle Vue” / Tomaten met garnalen
  • Duo van gerookte vis / Perzik met tonijn
  • Waaier van Italiaanse charcuterie

 

Voor meer informatie, klik hier

Lees ook

  • Nexu Afterwork

    Nexu 2.0

    Dinsdag 24 februari

    Vernieuwend en innovatief