Markerpaintings bij FLO Gallery

Expositie in maart & april

Donderdag 12 maart 2015

GODFRIED PIETERS

MARKERPAINTINGS@FLO GALLERY

 

 Seat

Expositie maart & april

Nieuw werk van Godfried is tijdens TEFAF 2015 en tot met 1 mei te zien in het Designhotel Maastricht Hampshire Eden. De expositie heeft als titel ‘markerpaintings’. In zijn oeuvre zoekt Godfried Pieters altijd het experiment.           

Voor zijn beelden maakt hij vaak combinaties van materialen zoals steen met marmer, brons met hout en ook water (de wet van Archimedes). Ook gebruikt hij verschillende technieken in zijn ruimtelijk werk, schilderijen en grafiek (o.a. houtsneden, zeefdrukken en parketafdrukken).In het Designhotel Maastricht worden de zogenoemde ‘markerpaintings’ op katoen geëxposeerd. De witte ondergrond speelt hierbij een belangrijke rol.Werk van de Limburgse kunstenaar Godfried Pieters (Stadsacademie en Jan van Eyckacademie Maastricht) is te vinden in binnen- en buitenlandse musea en particuliere collecties.

Opdoemend Zelfprortet

 

Designhotel Maastricht ‑ Hampshire Eden | Brasserie FLO Maastricht

Stationsstraat 40 | 6221 BR | Maastricht |

Tel.: +31 (0)43 328 2525 www.hampshire‑ho­tels.com/maastricht of www.flomaastricht.nl

 

Flo

 

 

Voor meer informatie : Godfriedpieters@hetnet.nl of per telefoon +31 (0)43-364 15 44

 

 

Lees ook