Jaardiner Immens groot succes

De zevende editie was dit jaar bij Brasserie Tapijn

Donderdag 26 maart 2015


Immens is een onafhankelijk platform met meer dan honderd gerenommeerde werkgevers in de regio Maastricht – Heuvelland. Zij bieden nieuwe kansen aan mensen die extra steun en aandacht nodig hebben om hun plek op de arbeidsmarkt te vinden.

Partners van Immens ontmoeten elkaar regelmatig om kennis uit te wisselen en inspiratie op te doen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Het jaardiner van Immens is daar een goed voorbeeld van. De zevende editie, bij Brasserie Tapijn, was ook dit jaar weer een groot succes. 

De ruim honderd gasten die bij het diner aanwezig waren, hebben niet stilgezeten. Volgens Pascale-Renee Cohen van Tapijn kwamen de voetjes van de gasten goed van de vloer. “Er is dit jaar meer bewogen, dat was ook onze doelstelling”, aldus Cohen. Bovendien waren er jonge, vlotte obers aanwezig die zelfs de dames op leeftijd de dansvloer op kregen.

Voor het diner werden verschillende speeches gehouden. Onder andere Jan-Paul Rutten van Gulpener, de Tapijttuin en Rene Verspeek, projectleider Tapijn, hebben een woordje gedaan. 

Fotograaf: Harry Heuts

Lees ook