Het weekend volgens Chapeau

TEFAF Maastricht en Lazy Sunday Concert

Vrijdag 20 maart 2015

Chapeau geeft tips over evenementen die dit weekend plaatsvinden in Limburg en Euregio. Volgens Chapeau mag u dit weekend het Lazy Sunday Concert en TEFAF Maastricht niet missen. 

 

  • Conservatorium Maastricht presenteert de in 1990 geboren gitarist Damiano Fineschi uit Siena, Italië. Toen hij 10 jaar was begon hij met het spelen van de gitaar. Vooral klassiek vond hij interessant. In 2012 behaalde hij zijn ‘Bachelor of Music’ cum laude aan het conservatorium van Siena. Momenteel studeert hij ‘Master gitaar’ bij Carlo Marchiane aan het Conservatorium van Maastricht. 

Damiano won prestigieuze prijzen in diverse nationale en internationale gitaarwedstrijden en volgde masterclasses bij Letizia Guerra, Luigi Attademo, Eliot Fisk, Oscar Ghiglia, Andrea Dieci, Leo Brouwer en Enno Voorhorst. Hij heeft veel ervaring als solist, met kamermuziekensembles en als solist bij orkesten.

11.00 - 12.00 Grand Café Soiron in Museum aan het Vrijthof.

16.00 - 17.00 Thiessen Wijnkoopers. 

Toegang is gratis.  

  • Dit weekend is uw laatste kans. TEFAF Maastricht 2015, dé toonaangevende kunst- en antiekbeurs in de wereld, in het MECC Maastricht kunt u nog bezoeken tot en met zondag. 

    TEFAF bestaat sinds 1988 en is voor vooraanstaande verzamelaars en belangrijke musuale kopers een must om te bezoeken. Er is namelijk nergens anders zo'n uitzonderlijke verscheidenheid aan hoogwaardige kunst  en antiek te vinden. Moderne kunst, Oude Meesters, tekeningen, keramieken, Aziatische kunst, zilver, antiek, meubels en hoogtepunten van modern design zijn onder meer de negen secties van de beurs. 

    Kijk voor meer informatie hier

Lees ook