Het weekend volgens Chapeau

Expositie 'Alles voor Amnesty'

Vrijdag 27 maart 2015

Chapeau laat iedere vrijdag weten welke evenementen u dit weekend niet mag missen. Deze keer een expositie in Maastricht voor Amnesty International.

  • Amnesty International zet zich al jarenlang in voor slachtoffers van schending van mensenrechten. Vrijetijdskunstenaar Willibrord Beemsterboer wil daarom iets doen voor de onafhankelijke beweging. Hij organiseert een goodwill expositie, waarbij de werken te koop worden aangeboden. De totale opbrengst van de verkoop gaat naar Amnesty Maastricht.

    De expositie, met de titel ‘Alles voor Amnesty’, is alleen nog vrijdag 27 en zaterdag 28 maart te bezoeken tussen 12.00 en 17.00 uur in Atelier Mondiale van het Mondiaal Centrum, Cortenstraat 4 in Maastricht. 

    Kijk voor meer informatie op de website van de kunstenaar www.brord.nl.

Lees ook