MECC en Maastricht nu helemaal één

Gemeente Maastricht koopt gebouwen van het MECC

Vrijdag 13 maart 2015

MECC en Maastricht nu helemaal één

Met de aankoop van de gebouwen van het MECC door de Gemeente Maastricht krijgt het congres- en beurzencentrum in de Limburgse hoofdstad meer armslag. De jaarlijkse kosten kunnen daardoor omlaag en komen meer in de lijn van andere congres- en beurzencentra in binnen- en buitenland.

Dat is alweer goed nieuws voor MECC Maastricht, dat eerder deze week bekendmaakte dat de kunstbeurs TEFAF voor 5 jaar heeft bijgetekend.

Door dit alles kan de huidige ambitieuze ploeg van MECC onder leiding van directeur Rob van de Wiel goed aan de slag en nu al worden de eerste resultaten gemeld in meer evenementen en andere activiteiten.

Sinds het aantreden van Jan Lamkin als nieuwe voorzitter van de commissarissen waait er al enkele jaren een frisse wind door het MECC met nu als voorlopige afsluiting de overname van de gebouwen.