City polo Maastricht

Komend weekend 3de editie

Woensdag 18 maart 2015

City Polo Maastricht

Komend weekend 3e editie.


City Polo Maastricht Maastricht staat aan de vooravond van haar 3e editie. Dit unieke evenement vindt komend plaats op het Vrijthof in hartje Maastricht. Sinds haar wereldpremière in 2013 is City Polo Maastricht erin geslaagd om grote internationale merken en bedrijven te verbinden aan dit event. Dit jaar verzorgen 3 gerenommeerde restaurants van de Crossing Borders Groep de exclusieve catering in het Polo Pavilion maar ook in het nieuwe Polo Village. Dit Polo Village is voor iedereen gratis toegankelijk, evenals de tribunes rondom het polo speelveld. In dit Polo Village worden o.a. koffie, houtgebakken pizza's en pannekoeken gepresenteerd evenals een programma van lokale artiesten.


Kaarten voor het Vipgedeelte en verdere informatie zijn nog te verkrijgen via www.citypolomaastricht.nl


Bekijk voor een impressie van City Polo Maastricht bij deze de Limbourgeois uitzending van vorig jaar;