Chapeau promotie

TEFAF TV News

Dinsdag 10 maart 2015

Het TEFAF TV News is uitgegroeid tot hét eigen televisiekanaal van TEFAF Maastricht. Hierop kunt u dagelijks kijken naar het nieuwsbulletin van circa 15 minuten met reportages over wat er allemaal gebeurt op de kunst- en antiekbeurs in MECC Maastricht en de speciale activiteiten in de stad en omgeving.

De uitzending wordt verzorgd vanuit de tv-studio die te vinden is bij de stand van Chapeau op de beursvloer. TEFAF TV News is te volgen op de schermen die hangen in MECC Maastricht, in de meest hotels in Maastricht en de regio en via de websites www.tefaf.com, www.chapeaumagazine.com en www.L1.nl.

Hebt u interesse om 10 dagen lang uw commercial (2500 euro), van 20/30 seconden, of logo (500 euro) mee te laten draaien in het nieuwsbulletin? Neem dan contact op via info@chapeaumagazine.com of 043/3216226.

Lees ook