Online Favourites 14-03

Burlington

Zaterdag 14 maart 2015


Regelmatig verklapt Chapeau je modemerken die extra aandacht verdienen. In de spotlight vandaag: BURLINGTON. 


In de jaren zeventig werd Burlington bekend door sokken met het (nu wereldberoemde) Schotse Argyle patroon. Niet zomaar sokken: ze bezitten een conventionele individualiteit en zijn gemaakt van hoogaanstaande kwaliteitsstoffen. Toch beleefde het merk na een boom in de seventies een korte periode van slechte omzet. Niet voor lang, gezien Britse investeerders in 2006 in het merk investeerden en ze het label een nieuwe impuls gaven met een enorme dosis aan positieve en authentieke flair. Vandaag de dag is Burlington met jonge, frisse en gedurfde ontwerpen niet meer weg te denken uit de modewereld... én de TEFAF!

Kijk hier voor meer informatie. 

Lees ook