Push and pull #2

Wat zou jij doen met een miljoen?

Dinsdag 10 februari 2015

Wat zou je doen met een miljoen?

 Push And Pull 2 3 Februari 2015 Mr 192X192

Die vraag staat centraal in de tentoonstelling Push and Pull #2 in SCHUNCK*.

 

In de tentoonstelling daagt een groep studenten ‘lecturer fine arts and design’ aan de Arts Faculty Maastricht je uit om met behulp van mediabeelden aan te geven wat jij waardevol vindt en wat juist niet. Als tegenhanger van Social Media waarop we vaak te snel en ondoordacht reageren, is er ook een vertragingsruimte ingericht. Hier kun je de actualiteit wikken en wegen en kun je dat wat jíj belangrijk vindt in de spotlights zetten.

Heb je niks te doen en wil je de Carnavals-gekte inluiden met een klein ritueel van bezinning? Bezoek de tentoonstelling geheel gratis van 11.00 tot 17.00 uur in SCHUNCK*. Natuurlijk is de tentoonstelling ook na Carnaval nog te bewonderen en wel tot 1 maart 2015.

Meer informatie? Klik dan hier of neem een kijkje in onze cultuuragenda!

Logo