Restaurantgids 23-02

Kasteel Eyckholt

Maandag 23 februari 2015

Kasteel Eyckholt, het kleinste witte kasteel van Nederland

Roosteren

 

Kasteel Eyckholt in Roosteren is al tientallen jaren een bekend traditioneel restaurant in de taille van Limburg. Begin 2014 nam Peter Verheijen het bedrijf over, na een aantal jaren als manager van Fortunato te hebben gewerkt.

Met zijn team zette hij een nieuwe koers in voor het kleinste witte kasteeltje van Nederland. Professiona­liteit, persoonlijkheid en passie staan daarin cen­traal.

Restaurant Kasteel Eyckholt presenteert een traditie in een nieu­we stijl. Het Kasteel serveert verrassende gerechten en mooie wijnen vanuit de hele wereld die samen met de toewijding voor vakmanschap en gastvrijheid een bezoek aan dit sprookjesachtig kasteeltje tot een ware belevenis maken. De gerechten op de à la cartekaart zijn verrassend en vernieu­wend door hun smaken en com­bi­naties. Twee nieuw aankomende chefs verzorgen de culi­nai­re crea­ties.

Gelegen in de groene taille van Limburg, slechts 5 minuten van de A2, met zijn grote terras en tuin, is ook een ideale locatie voor een receptie of feest, maar ook voor lunch, diner, koffietafel of een bijeenkomst kunt u hier terecht! Er zijn aangename vergaderzalen en ruim voldoende gratis parkeerplaatsen.

 

Kasteel Eyckholt

Eyckholtstraat 13

6116 BR Roosteren

Tel: 046 - 449 4900

info@kasteeleyckholt.nl

www.kasteeleyckholt.nl

Openingstijden :
Dinsdag t/m zondag vanaf 12.00 uur.
Zaterdag geen lunch, alleen diner vanaf 18.00 uur.

Lees ook