Restaurantgids 09-02

Herberg Sint Brigida

Maandag 9 februari 2015

P1020407

Hergberg Sint Brigida bezoeken is een beetje thuiskomen, ook voor vreemden. Het restaurant is de huiskamer van Brigitte en Frans van Wissen. Een knusse, gezellige, warme huiskamer waar het goed toeven is. En waar bijzonder goed wordt gekookt en gegeten. Frans en Brigitte hebben gewerkt in de top van de Limburgse horeca. Zonder concessies te doen aan kwaliteit kozen ze in hun eigen zaak voor kleinschaligheid en eenvoud. Maar ook voor topgastronomie en eerlijk-hartelijke gastvrijheid.

Proef de seizoenen op hun puurst, de producten uit de streek en het effect van de Green-Egg barbecue. Herken gerechten in hun authenticiteit. De herberg is ook een ideale uitvalbasis voor wandelingen door het heuvelland. Begin met een mooi ontbijt en blijf een nacht over om langer te genieten van gastronomie en regio!

Dorpstraat 36
6255 AN Noorbeek 

Tel: 043 457 13 47

www.herbergsintbrigida.nl

Open: vrijdag - dinsdag vanaf 8.00 uur 
April tot en met oktober: donderdag - dinsdag vanaf 8.00 uur 

Lees ook