In beeld: modeshow MarcCain Maastricht

MarcCain store Maastricht

Vrijdag 27 februari 2015


Donderdag 26 februari 2015, MarcCain store Maastricht, Plankstraat 23.

Het was net een luxe boetiek in Parijs. De MarcCain store diende voor heel even als showlocatie, met felgekleurde nuances van de nieuwe Voorjaar/Zomer 2015 collectie tegenover een licht decor. Vaste klanten en nieuwsgierige modeliefhebbers zaten klaar,  front row zelfs. Alles - inclusief presentator, muziek en champagne - stond klaar voor some serious prêt-à-porter. MarcCain Maastricht pakte het groot aan. Onder andere Nederlands topmodel Marvy Rieder mocht de kraakverse collectie tonen; een optimistische en elegante mix van gesofisticeerde kleding, voor zowel dag als nacht, kantoor en vrije tijd. Een duidelijke verwijzing naar de hedendaagse, drukbezette vrouw die ondanks haar drukke baan en aandacht voor het gezin, er toch nog stijlvol uit wil zien. Inspirerend. Dat smaakt naar meer….

Wil je meer zien van de collectie?
Bezoek dan de winkel in de Plankstraat 23 in Maastricht of shop online via www.marc-cain.com.

Bekijk het fotoverslag door Frits Widdershoven!

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen