Food Executive Europe

Maastricht Europees culinair middelpunt

Dinsdag 10 februari 2015


2de editie Food Executive Europe

 

Maastricht Europees culinair middelpunt

Maandag vond in het Mecc in Maastricht de 2de editie plaats van Food Executive Europe. Het netwerkevenement voor alle top Europese cateraars en horeca gerelateerde bedrijven.  Meer dan 700 gasten van uit heel Europa woonde een inspirerende middag bij.

Aan het einde van de dag werd de 11de Columbus Trophy uitgereikt. Een aanmoedigingsprijs voor een startende en vernieuwende onderneming. Die eer was dit jaar voor Stabletable. Een bedrijf dat zorgt voor stabiele tafels in de horeca.

’s Avonds werd het gezelschap nog getrakteerd op een tour door Maastricht langs diverse Chateaus.

 Logo FXE

Foto’s Frits Widdershoven 

Lees ook