All4Benefit steekt de grens over

5de jaargang van netwerkstichting

Vrijdag 27 februari 2015


Donderdag vond de eerste netwerkbijeenkomst van All4benefit plaats van 2015.

All4benefit is een jonge en dynamische stichting, die inmiddels 5 jaar bestaat, die ondernemers de gelegenheid biedt op informele wijze collega-ondernemers te ontmoeten en van gedachten te wisselen, contacten uit te wisselen of kennis en expertise te delen.

Donderdagavond staken 50 Nederlands Limburgse ondernemers de grens over om in Hasselt kennis te maken met collega ondernemers van Unizo Limburg Belgie. Deze bijeenkomst vond plaats bij Syntra Hasselt, een landelijk opleidingscentrum. Na 2 informatieve sessies was er voldoende gelegenheid om grensoverschrijdend te netwerken.

Bekijk de foto’s, gemaakt door Frits Widdershoven.

 

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen