Sneak Peek 20/01

Acteur Huub Stapel over Limburgse roots en Amsterdamse sferen

Dinsdag 20 januari 2015

"Amsterdam is mijn podium"

Al bijna 33 jaar woont hij in Amsterdam en een terugkeer naar Limburg zit niet in het vat. Hij komt er nog vaak genoeg om het niet te missen. Acteur HUUB STAPEL (60) vindt de hoofdstad het noodzakelijke podium voor zijn werk en dat is ook z'n sociale territorium geworden. Maar het zuiden blijft toch bijzonder voor hem "Maastricht is nog altijd de mooiste stad van Nederland. Internationaal en tegelijk een dorp, daar hou ik van."

Chapeau Hstapel 9763

Lees het hele interview met Huub Stapel in Chapeau Magazine editie 1. 

Wilt u Chapeau Magazine iedere twee maanden thuis ontvangen om meer reportages te zien, word abonnee! 

De losse verkooppunten vindt u hier

U kunt Chapeau Magazine ook lezen op de Ipad.

Lees ook