Preview TopMobiel & InterClassics

InterClassics & TopMobiel gaat naar Brussel

Donderdag 8 januari 2015


De succesvolle beurs Interclassics TopMobiel die MECC Maastricht organiseert, zal in november een tweede editie krijgen in Brussel. Dat maakte directeur Rob van de Wiel bekend tijdens de Preview Night van TopMobiel.

Het is voor een eerst dat het MECC een eigen concept gaat ´exporteren´. De beurs wordt gehouden in Brussel Expo, het MECC zorgt zelf voor de organisatie. „Dat is voor ons commercieel interessant omdat de regio Brussel een interessant publiek kent. Kijk maar naar het autosalon dat daar jaarlijks meer dan 600.000 bezoekers trekt. En op deze manier starten we een samenwerking met Brussel Expo die op termijn zou kunnen resulteren in extra activiteiten in MECC Maastricht. In dit gebied moeten we vooral grensoverschrijdend denken, daar zit de groei.`

Interclassics TopMobiel is dit jaar een dag langer vanwege het groot aantal bezoekers in Maastricht en duurt nog tot zondag 11 januari.

Ere-burgemeester Freddy Thielemans van Brussel was op de Preview van de partij. Hij genoot samen met 500 andere bezoekers van een mooi diner, verzorgd door Toine en Annelies Hermsen, in samenwerking met Maison van den Boer.

Foto´s  Frits Widdershoven 

Lees ook