Poort naar het zuiden 14/01

Parkstad Limburg Theaters

Woensdag 14 januari 2015


Parkstad Limburg Theaters is een groep van twee theaters, Theater Heerlen - vroeger Stadsschouwburg Heerlen - en Theater Kerkrade - voorheen Wijngrachttheater Kerkrade. De gemeente Heerlen en gemeente Kerkrade maken beide deel uit van het samenwerkingsverband Parkstad Limburg. 

De programmering is verdeeld over beide locaties, afhankelijk van het soort voorstelling: Theater Heerlen beschikt over drie zalen van klein tot groot, een theatercafé en een foyer waar kan worden opgetreden; Theater Kerkrade beschikt over een middelgrote zaal.

Theater Heerlen 
Burgemeester van Grunsvenplein 145
6411 AS Heerlen

Theater Kerkrade 
Theaterpassage 2
6461 DV Kerkrade

Kijk voor het programma op parkstadlimburgtheaters.nl


Lees ook

Poort naar het Zuiden

Een gids van het goede leven in het zuiden met: Hotels, Restaurants, Musea, Winkels

Poort naar het Zuiden

Ontvang nu wekelijks een update over het goede leven in Limburg NL/BE.

Meld je nu aan!