Peter Geurden neemt Ibis Hotel Hasselt over

Hotelgroep Different Hotels

Donderdag 15 januari 2015

De Limburgse hotelgroep Different Hotels van Peter Geurden heeft het hotel Ibis in Hasselt overgenomen. 

Different Hotels gaat alvast samen met een aantal partners investeren in de vernieuwing van het bestaande hotel. In een tweede fase zal ook het pand ernaast in het hotel worden het hotel worden geïntegreerd. Designbureau Creneau uit Hasselt werd benaderd om het nieuwe hotel in te richten.

Bij Ibis in Hasselt werken er momenteel een tiental mensen. De Limburgse hotelgroep telt nu 11 hotels: 10 in Limburg en 1 in Antwerpen. De jongste aanwinst op vlak van hoteluitbating is het Terhills Hotel in Maasmechelen.

Ontvang nu wekelijks een update over het goede leven in Limburg NL/BE.

Meld je nu aan!