Favourites 05/01

Van Gors

Maandag 5 januari 2015


Elke week geeft Chapeaumagazine.com een merk extra aandacht. Deze keer: Van Gors. 


Onlangs is Sogno Herenmode in Elsloo de eerste winkel in Nederland geworden die de creatieve houten accessoires van Van Gors verkoopt. Deze accessoires, zoals vlinderdassen, manchetknopen en baretten, worden gemaakt door drie jonge restaurateurs-kunstenaars in een atelier in Riga.

Van Gors selecteert leuke en originele en nieuwe fashion accessoires uit Riga en Vilnius. Hun webwinkel wordt continu aangevuld. Creativiteit en stijl uit de meest onverwachte plekken worden hier bij elkaar gebracht en uitgedragen. Oftewel: creativiteit is onbegrensd en Van Gors staat open voor oneindige inspiratie. 

 

www.vangors.nl
T: 0648121021
E: info@vangors.com

Lees ook

Ontvang nu wekelijks een update over het goede leven in Limburg NL/BE.

Meld je nu aan!