Nieuwjaarsreceptie VVV Zuid-Limburg

Valkenburg

Donderdag 15 januari 2015


Woensdagmiddag vond de nieuwjaarsreceptie van VVV Zuid-Limburg plaats in Valkenburg. Tijdens deze middag maakte directeur Anya Niewierra bekend Ticketshop Limburg te gaan lanceren. Ticketshop Limburg is een nieuw boekingssysteem speciaal voor attracties en evenementen ontwikkeld door de VVV Zuid-Limburg. 

Tevens werd op de Nieuwjaarsbijeenkomst de Innovatieprijs 2014 uitgereikt door de voorzitter van de vakjury, burgemeester Wil Houben van Voerendaal. De innovatieprijs werd gewonnen door het iMuseum in Eijsden. Volgens de jury is het Eijsdense museum het enige museum ter wereld dat bezig is met familiegeschiedenissen. Ieder individueel mens kan iets van zichzelf terugvinden in dit museum en kan zelfs invloed uitoefenen op de collectie. Een unieke plek voor een familiereünie.

Bekijk hier de foto's van de nieuwjaarsreceptie. 
Foto's: Frits Widdershoven