Nieuwjaarsreceptie Gouvernement Maastricht

Veel bezoekers en veel gastvrijheid

Maandag 5 januari 2015

De nieuwjaarsreceptie in het Gouvernement in Maastricht was zoals het hoort. Goed verzorgd, mooi getapt bier (Gulpener), prima wijnen en mooie gerechtjes van de restaurants Tout à Fait en Manjefiek. Geen wachtrijen om handen te schudden, want gouverneur Theo Bovens bleef niet op één plaats staan, maar liep vrolijk rond. Kortom, een receptie zoals het hoort met veel bezoekers en veel gastvrijheid. In sommige delen van Nederland is de nieuwjaarsborrel afgeschaft wegens te veel kosten, maar gelukkig wordt daar in Limburg niet aan meegedaan. Het is een uitstekend moment om elkaar weer te spreken en zakelijke plannen te smeden. Goed voor de economie. En een goed moment om Limburgse kwaliteit te tonen. Met verschraald bier, lauwe wijnen en oververhitte bitterballen of oliebollen gaat dat niet. 

Foto's: Frits Widdershoven

NIEUWSBRIEF

Ontvang nu wekelijks een update over het goede leven in het zuiden.

Meld je nu aan!