Nieuwjaarsinvitito

Kamer van Koophandel Voka in Hasselt

Vrijdag 9 januari 2015


Er is gematigde hoop voor de economie. Dat hoorde je her en der tijdens de Nieuwjaarsinvitito van de Kamer van Koophandel Voka in Hasselt. Gedelegeerd bestuurder Johann Leten heette ruim 3000 gasten uit de socio-culturele en economische sector, naast heel ondernemend Limburg, van harte welkom op het grootste netwerkevent in de provincie. Paul Kumpen sprak de aanwezigen voor de laatste keer als voorzitter toe, want hij geeft de fakkel door aan Francis Wanten. Er zit groei in de dienstensector, niet zo zeer in de productie. Al hebben ook tal van ondernemers moeilijkheden bij het vinden naar geschikt opgeleid personeel om de vacatures in te vullen. Hoe dan ook, de nieuwjaarsreceptie bij Voka was weer een groot succes. De grote etagetent zat eivol, de buffetten van de Malle Koks smaakten voortreffelijk, de wijnproeversstand van SVI deed het als vanouds en in de international corner konden binnen- en buitenlandse contacten worden gelegd.

Foto's: Jempi Welkenhuyzen

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen