Nederlands beroemdste violiste te bewonderen in Limburg

Janine Jansen

Woensdag 7 januari 2015

Janine Jansen komt op zaterdag 31 januari  aanstaande met haar vaste begeleider pianist Itamar Golan naar Theater Heerlen voor een zeldzaam kamermuziekrecital. Op het programma staan Beethovens Vioolsonate nr. 10 op. 96, Ravels Tweede vioolsonate geïnspireerd op de Amerikaanse jazz en blues en diens opzwepende Tzigane. Janine Jansen was voor het laatst in Limburg te bewonderen in 2004 - exact 10 jaar geleden - toen ze soleerde bij het Limburgs Symfonie Orkest o.l.v. Ed Spanjaard.   

Theater Heerlen staat - sinds de renovatie in 2007 - bekend als een zaal met een geweldige akoestiek. Vandaar dat grote dirigenten, musici en orkesten graag komen spelen. 

Theater Heerlen
Burgemeester van Grunsvenplein 145
6411 AS Heerlen

www.parkstadlimburgtheaters.nl