Il Mio Sogno

Janine Kitzen

Zaterdag 17 januari 2015

Sopraan Janine Kitzen geeft op donderdag 19 maart een bijzonder concert in de Bonbonnière in Maastricht. Hiermee zal een lang gekoesterde droom van de Limburgse sopraan realiteit worden. Aan de hand van Opera Theater, een mix van opera gecombineerd met musical elementen, zal de uit Kerkrade afkomstige Kitzen haar eigen geluid ten gehore brengen.

Na hoofdrollen in onder meer The Phantom of the opera,  De musical Titanic, Don Giovanni, diverse operettes en tal van solo optredens vond de Limburgse sopraan het nu tijd om de regie in eigen handen te nemen. Het resultaat: ‘Il mio sogno’ een muzikale reis waarin klassieke opera met musical elementen gecombineerd worden. 

De sopraan wordt tijdens haar concert 'Il mio sogno’ begeleid door een klassiek orkest onder leiding van Robert Weirauch. Daarnaast zal o.a. de Italiaanse bas Angelo Valenti deze avond zijn opwachting maken. De regie is in handen van Nynke Van den Bergh.

Voor meer informatie en kaarten: www.janine-kitzen.com