Chapeau Business 29/01

Limburgs Museum

Donderdag 29 januari 2015

Connect Limburg lanceerde onlangs hun nieuwe platform www.limburgcrossborders.com/nl. Op dit platform stellen ze o.a. al hun unique crossborder partners in Limburg voor. In samenwerking met Connect Limburg en Aviso Communications produceerde Chapeau al de video’s waarin deze partners zich voorstellen.

De komende weken zullen we in onze rubriek Chapeau Business telkens een partner voorstellen, deze week is dat: 
Het Limburgs Museum

Het Limburgs Museum is een dynamisch, cultuurhistorisch museum, dat verhalen van Limburgers vertelt en verbeeldt. Het museum toont spraakmakende wisseltentoonstellingen over aansprekende en interessante onderwerpen met bekende merken en namen (die niet over Limburg hoeven te gaan) én organiseert aantrekkelijke evenementen die toegankelijk zijn voor het grote publiek. Het museum trekt bezoekers uit Nederland, uit Limburg in het bijzonder, maar ook bezoekers uit onze grenslanden Duitsland en België.


Wilt u meer lezen over het Limburgs Museum en de missie van Connect Limburg, klik dan hier.

Logo Museum

Lees ook

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen