Auto Kallen

Excellent Volvo Dealer

Woensdag 28 januari 2015

Alleen het hoogst mogelijke service- en kwaliteitsniveau telt bij Volvo-dealer Auto Kallen in Geleen. Dat blijkt uit de toekenning van de prestigieuze Excellent Dealer Award, die Volvo Cars Nederland voor het eerst heeft uitgereikt. Op maar liefst tien meetpunten is de dealer als beste uit de bus gekomen.

Gedurende het hele jaar zijn dealers op de hoogte gehouden van de vorderingen die zij op het vlak van sales, service en klanttevredenheid maakten. ‘Ons team is toegewijd en bestaat uit een mix van ervaren krachten, met meer dan twintig dienstjaren, en enthousiaste jonge medewerkers. Wij zijn een platte organisatie en geven iedereen veel eigen verantwoording. Er is meer ruimte voor oprechte persoonlijke aandacht en beslissingsbevoegdheid. Dat is volgens mij heel belangrijk voor de manier waarop een klant ons bedrijf beleeft. Verder is er dagelijks werkoverleg, waarbij ook klantenquêtes op een constructieve wijze worden besproken. Het is natuurlijk geweldig dat importeur Volvo Car Nederland ons nu beloont met deze award en ik ben bijzonder trots op mijn medewerkers.’ zegt directeur Berry Kallen. 

De dealer is beoordeeld op tien punten. Dat zijn er twee in de categorie Sales, twee in de categorie Service en maar liefst zes in de categorie Klanttevredenheid. Daarbij wordt onder meer onderzocht hoeveel klanten hun dealer bij anderen zouden aanbevelen en bijvoorbeeld  of de toelichting op uitgevoerde werkzaamheden voldoende en duidelijk was.

Foto's: Volvo Car Nederland BV

Ontvang nu wekelijks een update over het goede leven in Limburg NL/BE.

Meld je nu aan!