26.607 bezoekers voor InterClassics & TopMobiel

MECC Maastricht

Maandag 12 januari 2015

Afgelopen weekend vond de 22e editie van het grootste oldtimerevenement van de Benelux, InterClassics & TopMobiel, plaats in MECC Maastricht. Met de thema’s ‘Grand Prix Classics’ en ’80 jaar Jaguar’ wist de oldtimerbeurs 26.607 bezoekers te trekken. De verkoopverwachtingen van de ruim 320 exposanten werden ruimschoots overtroffen. De organisatie, de bezoekers en de deelnemers waren erg enthousiast over het kwalitatieve en gevarieerde aanbod op de beurs, de combinatie van de thema’s,  de uitbreiding van de beurs met een extra beursdag en de goede sfeer op de vloer.

Op woensdagavond, de avond voor aanvang van de beurs, vond de TopMobiel Preview Night plaats. Tijdens deze avond konden genodigden genieten van een topaanbod op culinair vlak omgeven door de meest exclusieve modellen uit de Grand prix geschiedenis. De culinaire ontdekkingstocht werd geleid door Toine Hermsen en zijn dochter food designer Annelies Hermsen in samenwerking met Maison van den Boer. TopMobiel Preview Night steunde de Limburgse Stichting Lob’Star. Een stichting die geld inzamelt om gezinnen, waarvan een van de kinderen kanker heeft, een onvergetelijke vakantie of een dagje uit te bezorgen. Middels een loterij  werd € 11.500,- opgehaald voor het goede doel.

Lees ook