Wellness Center 'Aquamarijn'

Beste Wellness Center van België

Woensdag 3 december 2014

Tijdens de uitreiking van de Hospitality Awards 2014, gisteren, 1 december in San Marco Village te Antwerpen, werd Wellness Center ‘Aquamarijn’ uit Lanaken gekozen tot beste wellness center van België. Het Wellness Center wordt geroemd vanwege uitblinken in gastvrijheid, klantvriendelijkheid, service, dienstbetoon naar de gast en management 

Manager Micha Soors vindt de benoeming een prachtige beloning voor de dagelijkse inspanningen die haar team en zijzelf doen om de verwachtingen van de gasten te overtreffen. In 2010 behaalde het wellness center ook al een prijs. Deze prijs is een extra bevestiging dat Aquamarijn op de juiste weg is, voordat de nieuwbouw wordt geopend.

La butte aux bois
Wellness Center ‘Aquamarijn’ maakt onderdeel uit van Hostellerie La Butte aux Bois | Relais & Chateaux (www.labutteauxbois.be) te Neerharen - Lanaken en omvat hiernaast: 41 hotelkamers & suites, bistro Gourmand 'Binnenhof', gastronomisch restaurant ‘La Source’ en een achttal salons voor feestelijke en zakelijke bijeenkomsten.

Aquamarijn


Ontvang nu wekelijks een update over het goede leven in Limburg NL/BE.

Meld je nu aan!