Sneak Peek 28/12

't Poorthuys, restaurant met wijnavontuur

Zondag 28 december 2014

Even buiten Genk, aan de rand van het historische openluchtmuseum Bokrijk, ligt een eeuwenoud, lieflijk pand waarin tegenwoordig restaurant 't Poorthuys is gevestigd. Onlangs gerenoveerd en met veel smaak eigentijds ingericht. 

Achter het fornuis staat de nog jonge Jeff Beyens en de gasten worden ontvangen door de ervaren maître sommelier Jan Geboers, die in tophuizen gewerkt heeft en (vooral) op wijngebied een wandelende encyclopedie blijkt. De sfeer is aangenaam, zeker dicht bij de fraai versierde open haar die als ornament dienstdoet. 

T Poorthuys In Tekst

Lees meer over 't Poorthuys in Chapeau Magazine editie 6. 

Wilt u Chapeau Magazine iedere twee maanden ontvangen om meer reportages te zien, word abonnee! 

De losse verkooppunten vindt u hier

U kunt Chapeau Magazine ook lezen op de Ipad.

Lees ook