Sneak Peek 23/12

De Leuf vindt nieuwe spirit

Dinsdag 23 december 2014

In het voorjaar kreeg restaurant De Leuf in Ubachsberg een zware klap te verduren. Patron en chef-kok Paul van de Bunt overleed plotseling. De man die twee sterren bij elkaar had gekookt, was er ineens niet meer. Zijn echtgenote Sandra van de Bunt is echter niet bij de pakken gaan neerzitten en heeft, samen met sous-chef Bas van Kranen en zoon Robin van de Bunt in de keuken, de schouders eronder gezet om te werken aan de toekomst. Tijd om te gaan proeven. 

Fwn1711 Michelin 01

Lees meer over restaurant De Leuf in Chapeau Magazine editie 6. 

Wilt u Chapeau Magazine iedere twee maanden ontvangen om meer reportages te zien, word abonnee! 

De losse verkooppunten vindt u hier

U kunt Chapeau Magazine ook lezen op de Ipad.

Lees ook

Ontvang nu wekelijks een update over het goede leven in Limburg NL/BE.

Meld je nu aan!