Sneak Peek 07/12

Italiaanse actrice Sophia Loren gelauwerd op haar tachtigste

Zondag 7 december 2014

Op het filmfestival in Cannes wordt elk jaar wel een aantal acteurs, actrices en regisseurs uitgenodigd die hun carrière nagenoeg beëindigd hebben, maar die nog een soort eresaluut krijgen. Bij de perspresentaties zit de zaal dan vaak voor minder dan de helft vol, omdat de jongere journalisten de naam niets meer zegt. Maar Sophia Loren, de grande dame van de Italiaanse film, is inmiddels tachtig jaar, haar naam is nog altijd groot en dus wat het stampvol bij haar 'masterclass' waarbij ze twee uur openhartig vertelde over haar leven in de wereld van de cinema. 

Sophia Loren And Marcello Mastroianni

Lees meer over Sophia Loren in Chapeau Magazine! 

Wilt u Chapeau Magazine iedere twee maanden ontvangen om meer reportages te zien, word abonnee! 

De losse verkooppunten vindt u hier

U kunt Chapeau Magazine ook lezen op de Ipad

Lees ook

Ontvang nu wekelijks een update over het goede leven in Limburg NL/BE.

Meld je nu aan!