Sneak Peak 21/12

Over Vikingen en andere wilde verhalen

Zaterdag 20 december 2014

Ze schuimden de zeeën af: bloeddorstig, vernielzuchtig, hongerig naar schatten. Zo zien we de VIKINGEN. Maar wie waren ze echt? Tot en met 15 maart 2015 prikt het Gallo-Romeins Museum van Tongeren het stereotiepe beeld van de Noormannen door. Meer dan 450 mooi uitgelichte objecten tonen hun uitzonderlijk vakmanschap. Opnieuw een toptentoonstelling, volledig 'kidsproof' en in samenwerking met het NATIONAAL MUSEUM VAN OUDHEDEN in Stockholm (Zweden). Een van de gangmakers van de tentoonstelling in de gedeputeerde van Cultuur, Erfgoed en Toerisme Igor Philtjens.

17 Vikingvrouw En Vikingman 

Lees meer over Igor Philtjens en de tentoonstelling over Vikingen in Chapeau Magazine editie 6.   

Wilt u Chapeau Magazine iedere twee maanden ontvangen om meer reportages te zien, word abonnee! 

De losse verkooppunten vindt u hier

U kunt Chapeau Magazine ook lezen op de Ipad.

Lees ook