Restaurantgids 25/12

Bouchon d'en Face

Donderdag 25 december 2014

Bouchon Overzicht

“Bouchon” is een kruising tussen bistro, taverne en goede gastronomie. Deze formule uit Lyon wordt sinds 2013 gepresenteerd aan de Wycker Brugstraat, vlakbij de Servaasbrug in Wyck/Maastricht, in Bouchon d’en Face. Het blijkt al meteen een topper. De bouchon formule staat ook voor gastvrijheid, gezelligheid en een persoonlijke band tussen gast en medewerkers, ook voor wie er voor het eerst komt. U kunt er terecht voor een aperitief, kleine hapjes en de kaart. Alles is typisch Frans en vooral heel betaalbaar. U geniet in een gezellige en sfeervolle omgeving. Reserveren is altijd handig en in de weekeinden echt noodzakelijk.

A Bientot

Open:
Wo-Ma 17.00u - 00.00u
Okt-Apr ook Vrij, Za en Zo open vanaf 12.00u

Wyckerbrugstraat 54
6221 ED Maastricht
T: 043 311 64 38

Bouchon Logo

Lees ook