Restaurantgids 04/12

De 4 jaargetijden

Donderdag 4 december 2014

4Jaargetijden Overzicht

De 4 jaargetijden uit de naam van dit hotel-restaurant ontmoet u op uw bord: chef Mike kiest de oogst van het moment en maakt er smakelijke creaties van. Mike is een geïnspireerde chef en een trotse streekgenoot die de ingrediënten liefst dagvers uit de directe omgeving haalt. Van heuvellandkip tot vis uit de Geul. Speciale wensen die bij de reservering kenbaar worden gemaakt, worden ingevuld, allergieën en leefwijzen gerespecteerd.

Geniet in het sfeervolle restaurant in het hart van het bergdorpje of bij goed weer op het comfortabele terras. Wie optimaal wil genieten van de kwaliteiten van De 4 Jaargetijden kiest het Preuverijmenu: acht kleine gerechtjes die samen een overvloedige maaltijd vormen voor € 25,-. De charmante bediening van Niki en Anita maken uw lunch of diner tot een uiterste aangename ervaring.

Wilhelminastraat 43
6285 AT Epen
T:0434552177
www.4jaargetijden.com

Open:
Ma - Zo 12.00u - 20.30u
Dinsdag gesloten

Lees ook