Grässli

Presentatie van nieuwe stoel

Dinsdag 2 december 2014


Is het een stoel, een fauteuil of een ligstoel? Alle drie. Door je lichaamsgewicht eenvoudig te verplaatsen kun je deze stoel namelijk gebruiken om te zitten, om achterover te leunen of om te liggen. Het meubel - van Zwitsers design en in Zwitserland geproduceerd- is verkrijgbaar in diverse kleuren zodat het mooi aansluit op elk interieur, tuin of terras. Grässli presenteerde deze stoel op 30 november 2014 tijdens een exclusief event in het Kruisherenhotel samen met Scapa Maastricht, Haute Couture Miralda en eFKay Handmade Pearl Luxury die daar hun topstukken showden. Net zoals Çedille Design by Françoise Oostwegel, die ter plekke haar retro geïnspireerde design items liet zien.

Meer weten? Kijk dan op www.graessli.com

Foto's: Frits Widdershoven