Paul Janmaat nieuwe directeur Buitenplaats Vaeshartelt

Frank Wormer treedt terug

Dinsdag 30 december 2014

Met ingang van het nieuwe jaar treedt Frank Wormer, algemeen directeur van Buitenplaats Vaeshartelt terug. Paul Janmaat zal aantreden als algemeen directeur. Paul Janmaat heeft ruime ervaring in de gastvrijheidsbranche, variërend van de luchtvaart tot de hotellerie. In zijn laatste functie heeft hij leiding gegeven aan de uitrol van het Qbic concept en de bouw en opstart van het Qbic hotel in Londen.

Paul Janmaat zal als eindverantwoordelijk algemeen directeur in de komende jaren samen met Marianne Winthagen leiding geven aan de verdere ontwikkeling van Buitenplaats Vaeshartelt. Het nieuwe jaar is ook om een andere reden voor Vaeshartelt een bijzonder jaar. Het is namelijk op 1 januari precies 20 jaar geleden dat de Stichting Buitenplaats Vaeshartelt en conferentiehotel Buitenplaats Vaeshartelt BV van start zijn gegaan.

Buitenplaats Logo

Lees ook