La Bottega bouwt modestad

Place-to-be in Hasselt

Dinsdag 23 december 2014

Aan de vooravond van een nieuw jaar, zet La Bottega zich schrap voor de laatste sprong naar een volledig nieuwe look.  La Bottega, al 25 jaar de place-to-be in Hasselt voor fashionista’s, hippe kids en modebewuste mannen, groeit van 800 naar 2000m2 en wordt door de integratie van nieuwe afdelingen en merkencorners, een personal shopping service en zelfs een bistro, een one stop shop voor iedereen. 

Niet alleen wordt er meer ruimte gecreëerd voor nieuwe merken en collecties, ook de consumentenervaring verbetert aanzienlijk. Met de vergroting van de bestaande winkel en de ingebruikname van de oude jeneverstokerij van Smeets, kan dit gerealiseerd worden. Het jarenlange succes is een gevolg van constante groei en innovatie. 

Winkelen bij La Bottega is een ontdekkingsreis vol verrassingen!

www.labottega.nl

La Bottega Logo