Kerstmarkten in Limburg en de euregio 10/12

Winterbreak in Lichtstad Roermond

Woensdag 10 december 2014

In aanloop naar de feestdagen licht Chapeau iedere week twee kerstmarkten in Limburg en de euregio uit. Vandaag Winterbreak in Lichtstad Roermond.

Twinkelen er in Roermond altijd al veel lichtjes tijdens de feestmaanden, in de Heilige Geeststraat, de Schoenmakersstraat, Brugstraat en Bergstraat hangen straks honderden lampenkappen boven de straten. Allemaal zelf beschilderd en gedecoreerd. Ook door jou als je wilt, In de Munsterkerk en de kathedraal worden de glas-in-loodramen van binnenuit verlicht, zodat deze kunstwerken goed zichtbaar worden. Vanzelfsprekend ontbreekt ook de kerstmarkt niet. Je gaat tenslotte naar Roermond om te shoppen!

542Fbe08863edf2f34000000

Meer informatie over de kerst in Roermond lees je op: www.winterbreakroermond.nl

Zoekt u nog een mooi geschenk voor de feestdagen? Doe een Chapeau cadeau!

 

Lees ook