Kerstmarkten in Limburg en de euregio 19/12

Valkenburg

Vrijdag 19 december 2014

In aanloop naar de feestdagen licht Chapeau iedere week twee kerstmarkten in Limburg en de euregio uit. Vandaag kerststad Valkenburg.

Kerstmarkt Valkenburg In Tekst


Hoog boven in de kabelbaan of in de grotten. In valkenburg is het overal kerst. In het kilometerslange gangenstelsel van de gemeentegrot en de fluwelengrot is een grote kerstmarkt. In de Wilhelminagrot kun je levensgrote zandsculpturen bewonderen. De grootste zingende kerstboom van Europa vind je op de kerstmarkt op het Theodoor Dorrenplein. En omdat ze in Valkenburg snappen dat je ook graag lekker eet op de kerstmarkt is er de Route d'Amuse. Vijf gangen lang genieten. 

Meer informatie over de kerstmarkt in Valkenburg lees je op: www.kerststadvalkenburg.nl

Zoekt u nog een mooi geschenk voor de feestdagen? Doe een Chapeau cadeau!

Lees ook