Kerstmarkten in Limburg en de euregio 03/12

Thorn

Woensdag 3 december 2014

In aanloop naar de feestdagen licht Chapeau iedere week twee kerstmarkten in Limburg en de euregio uit. Vandaag de Dickensdagen in Bilzen.

Sneeuw of geen sneeuw, Thorn blijft het witte stadje. Ook tijdens de kerstmarkt op 14 december. De paardentram brengt je van het sfeervolle centrum naar kasteelhoeve De Grote Hegge. Op de hele route vind je kraampjes met smaakvolle cadeaus, brocante en tuindecoratie. Birds@Work geeft spannende roofvogeldemonstraties en in de monumentale abdijkerk geniet je van concerten en de inmiddels befaamde abdijconcertino's. 

Koortje

Meer informatie over de kerstmarkt in thorn vind je op: www.kerstmarktthorn.nl

Zoekt u nog een mooi geschenk voor de feestdagen? Doe een abonnement op Chapeau cadeau!

Lees ook