Kerstmarkten in Limburg en de euregio 24/12

Roetsjen in Luik

Woensdag 24 december 2014

In aanloop naar de feestdagen licht Chapeau iedere week twee kerstmarkten in Limburg en de euregio uit. Vandaag roetsjen in Luik. 

Een reuze sleebaan om lekker vanaf te roetsjen. Dat is weer eens wat anders! In Luik vind je hem op de Dalle Saint-Lambert. De 200 chalets van het Village de Noël liggen vooral op de Place du Marché en de Place Saint-Lambert. Hier kun je jezelf verwennen met een dozijn oesters met champagne, maar voor de liefhebbers is er ook een sandwich met merguez. Liefhebbers van Provencaalse santons hebben dit jaar geluk. In La Grande Poste worden meer dan 300 santons getoond, elk in eigen decor. Daarvoor zijn vijfentwintigduizend dakpannetjes één voor één geplaatst. 

Kerstmarkt Luik In Tekst

Lees meer over de kerstmarkt in Luik op www.villagedenoel.be/nl

Zoekt u nog een mooi geschenk voor de feestdagen? Doe een Chapeau cadeau!

Lees ook